Grijze kleding is niet saai!

Leave a comment

De twee meest neutrale tinten in de kledingbranche zijn zwart en wit, daar valt niet over te twisten. Ook grijs is een neutrale kleur, al is dit wel een apart geval. Grijze maatpakken zoals we vroeger erg veel zagen zijn tegenwoordig inderdaad saai. Er worden zeker nog wel grijze pakken gedragen maar dan worden deze vaak gecombineerd met een leuke vlotte kleur shirt of overhemd! Maar het kan tegenwoordig zelfs ook andersom (al ligt dat voor vele mannen nog niet zo voor de hand). Toch kan een leuk gekleurd pak met een mooi grijs T-Shirt erg hip en chique zijn. De grijze kleur heeft dus nog niet afgedaan maar wordt op een andere manier gecombineerd. De laatste jaren zijn t-shirts in grijs juist erg populair geworden. Grijs wordt als een rustige kleur gezien en brengt balans en herstel in onze outfits. Aangezien onze outfits qua kleur en model steeds uitgesprokener worden zijn de grijze T-shirts zeer geschikt om te balanceren en te herstellen.

Geschikte kleurcombinaties met grijs

Grijs goed combineren is voor veel mensen nogal lastig. Dit komt deels omdat de tint grijs op verschillende manieren geïnterpreteerd kan worden. Het is moeilijk vast te stellen of het grijze t-shirt dat je wilt dragen nu lichtgrijs of donkergrijs is. Grijs kan erg verschillen van tint. In het daglicht komt je grijs shirt heel anders uit dan in het kunstlicht. Het beste is om je shirt altijd even in het daglicht te bekijken voordat je de combinatie keus maakt. Is je shirt lichtgrijs? Kies dan een mooi blauw, rood, geel of paars vest, colbertje of broek. Is je T-shirt donkergrijs? Dan zijn pastelkleuren, zwart, wit of zilverkleurige tinten erg mooi.

Een gepast grijs T-shirt zoeken en vinden

Op de website ShirtsofCotton.com vind je het meest uitgebreide assortiment grijze T-shirts. Aangezien dit een website is die speciaal en alleen op shirts is gespecialiseerd is de keus enorm en hoef je niet bang te zijn dat jouw maat niet aanwezig is. Dus mocht je op zoek zijn naar mooie en kwalitatief sterke T-shirts, bezoek dan deze website eens. En mocht het zo zijn dat je nog niet overtuigd bent van de voordelen van een mooi grijs T-shirt, ook andere kleuren zijn eenvoudig en snel te bestellen!

Leave a Reply