Selfie Stick

Leave a comment

De Selfie stick is bijna een begrip geworden onder de jongeren.
Bijna iedereen is er wel bekend mee, mensen die op straat een foto maken door middel van de Selfie stick. De Selfie stick is een uitschuifbare staaf waar je de telefoon aan het uiteinde op bevestigd. Door de telefoon op een timer te zetten of door op de knop op de Selfie stick te drukken maak je een foto. Het is heel gemakkelijk om met de selfiestick een grote groepsfoto te maken zonder dat er iemand niet opstaat omdat hij/zij de foto moet maken.
Gaat u bijvoorbeeld een reis maken naar het buitenland en wilt u bij alle bezienswaardigheden een foto maken? maak dan gebruik van de superhandige selfiestick.

Makkelijk draagbaar?
De selfiestick is heel makkelijk mee te nemen in elke handtas of gewoon om je pols.
Dankzij de handige lus aan het handvat kan de selfiestick overal mee naartoe worden gedragen. De lus heeft nog een handige functie en dat is dat de stick niet zomaar kan vallen.
Wanneer u een foto maakt vanaf een gebouw met de selfiestick en u zou de stick per ongeluk laten vallen is dat geen probleem, de lus zal de selfiestick altijd beschermen tegen vallen.

Bijna elke smartphone die nu op de markt te verkrijgen is past op de selfiestick.
Van IPhone tot Samsung ze passen allemaal op de selfiestick.
Het enige waar uw telefoon aan moet voldoen is dat uw telefoon een timer moet hebben.
De selfiestick is tevens het ultieme verjaardag cadeautje voor iedere leeftijd.
Is oma jarig en heeft ze een smartphone dan is dit misschien wel wat u zoekt.

Kwaliteit?
De selfiestick van Tech66 is van uitstekende kwaliteit tegen toch een redelijke prijs.
De bevestigingsclip  is volledig draaibaar en zal niet snel kapot gaan vanwege de goede kwaliteit van de clip. Klik hier voor alle Foto accessoires van Tech66.

Leave a Reply